Wouter W. Rikmans

Mijn werkwijze is inspirerend, persoonlijk en doelgericht. Je hoeft niet terug in je jeugd te duiken of je in het keurslijf van standaardmethodes te persen.
Door individueel en creatief te werken, brengen we patronen aan het licht die voorheen niet werden gezien en dus niet veranderden. Zo worden situaties letterlijk en visueel uitgelegd, onderwerpen worden gevoeld en begrepen. Daarmee worden mogelijkheden en keuze's herkenbaar waar niet eerder aan werd gedacht.Op die manier een overzicht te krijgen doet wonderen en is fantastisch om mee te maken.
Naast de coaching op werk en priv├ęgebied, krijg je ook tools en leert technieken die je na de coaching zelfstandig kan blijven toepassen. Daar zit ook de meerwaarde, in de blijvende betekenis van creatieve ontwikkeling en bewustzijn. Precies wat er bij jou past.
De combinatie van een professionele coaching- en counselingopleiding, mijn levenservaring en een loopbaan als topsporter, uitgever, eindredacteur, marketeer en dichter maakt dat ik veel heb geleerd en meegemaakt. Mijn hele leven en mijn persoonlijke zoektochten vallen samen in mijn werk als coach.

Illustration