Selecteer een pagina

Ken je het bekende kunstwerk in de vorm van het woord ‘LOVE’ van Robert Indiana? Ik heb de letters door elkaar gehusseld en er een ‘nieuw’ kunstwerk van gemaakt: VOEL. Daar gaat het om, het samen VOELen wat er speelt en hoe je van daar uit weer op gang komt. Dat is de drijfveer van mijn coaching, zakelijke trainingen en ook bij de golf-workshops die ik geef.

Mijn studie aan de Hogeschool voor Economische Studies en Nederlands aan de Vrije Universiteit maakte ik niet af. Vervolgens reisde ik door India en Nepal, Israël en het Midden-Oosten. Vele ontmoetingen, ook kortstondige, veranderden mij.
Mijn persoonlijke zoektocht uitte zich ook in mijn loopbaan: ik had verschillende banen: ik gaf les aan kinderen in Wing Tjun Kung Fu, was tuinman en kunsthandelaar, eindredacteur van Special Report bij AT5  en later een uitgever van boeken en gepubliceerd dichter.

Oorspronkelijk kom ik uit een Uitgeversnest. Mijn opa was uitgever van kinderboeken en mijn vader had een succesvolle uitgeverij van algemene boeken. Ik heb ongeveer 20 jaar voor en met hem gewerkt.

Uiteindelijk ontdekte ik dat ik liever met mensen werk dan met producten. Door mijn ervaringen heb ik veel geleerd, wat ik als coach en trainer weer inzet om met anderen te werken. Ik blijf me professioneel verdiepen in hoe ik dat het beste kan doen. Zo ben ik NLP-practitioner, systemisch begeleider, waar Familieopstellingen een onderdeel van is. Ik volgde onder meer de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen.

Mijn werkwijze is creatief, op maat en doelgericht. Daardoor hoef je niet terug in je jeugd te duiken of je in het keurslijf van standaardmethodes te persen. Samen kijken we juist ontspannen vooruit en ontdekken we hoe je eenvoudig en praktisch weer stappen kunt zetten. Bijvoorbeeld door met Kaart Opstellingen situaties te visualiseren en zo je onderbewuste te laten spreken. Ook werk ik met de door mij ontwikkelde Systemische Meditaties. Net wat er bij jou past.

Driejarige opleiding Professionele Communicatie, Phoenix Opleidingen

Bij Phoenix Opleidingen heb ik mijn begrip en kennis van ontwikkeling, communicatie, motivatie, relaties en de invloed van systemen aangesherpt. Hierdoor kan ik ontwikkelingen beter doorzien en veranderingen begeleiden.

Opleiding NLP Practitioner

Als NLP Practitioner werken wij aan het veranderen van de beperkende overtuigingen die je wellicht hebt. Dat zijn de overtuigingen die je tegenhouden om bepaalde zaken aan te pakken of te veranderen. Je leert om gedrag te herkennen en, als je dat nodig vindt, die overtuigingen te veranderen.

Opleiding The Mind Factor

De principes zijn beproefd en getest en bewezen effectief te zijn op alle sportniveaus.

Graeme McDowell’s recente comeback-overwinning op de PGA Tour gaf de eer aan Mind Factor-coaching als een belangrijk element voor zijn terugkeer naar de winnaarskring.

Wouter heeft de helicopterview én ziet de kruimels. Hij voelt de behoefte van de ander en werkt niet met een plan of trucjes maar vanuit verbinding.

Willem Kuijpers

Als je vastzit, brengt Wouter je eerst tot rust en van daaruit in beweging.

Bas Bakker

De Betekenaar

Wouter kan goed luisteren, voelt aan wat er speelt en weet verbanden te leggen.

Martijntje Goudsmit

tai-chi docent, filosoof en redacteur

Na een meditatie liet hij ons een brief schrijven aan het kind in onszelf. Een opdracht die behoorlijk binnenkwam bij mij. Dat voelde bijzonder, een kans om dingen te zeggen die anderen hebben nagelaten. Ik weet nu hoe ik getroost kan worden. Ik ben dankbaar voor de ontmoeting met Wouter, dat hij me de weg wees naar het meisje van toen.

Mis je iets? Of zit je vast?

Samen ontdekken we praktische oplossingen!