Verhoog je productiviteit en innovatie met de cursus Better Conversations

Wat maakt deze cursus anders?Better Conversations is geschikt voor iedereen die, of elk team dat zich los wil maken van de handicaps van slechte communicatie. Als je te maken hebt met frustratie, verwarring, conflicten of gesprekken die hun doelstellingen niet bereiken, kunnen we je helpen. We vonden een aanpak die voor ons werkte. En die willen we graag met je delen.
De cursus hebben we ontwikkeld voor ons zustertechnologiebedrijf om de communicatie binnen onze teams en met onze klanten te versoepelen. Vooral omdat we ons realiseerden dat slechte communicatie de productiviteit en winstgevendheid vermindert. Het is ook een hindernis op de weg naar het zijn van een gelukkig, gefocust en effectief bedrijf. Hier zijn een paar van de resultaten die we hebben behaald met het toepassen van de vaardigheden:

Hogere productiviteitSimpelweg omdat meer dingen worden gedaan in minder tijd en omdat we de tijd die wordt verspild door misverstanden verminderen
DuidelijkheidEen duidelijker focus op projecten en taken, wat er moet gebeuren en hoe deze samen kunnen worden bereikt
Robuuste oplossingenSnel leren, betere ideevorming en innovatie omdat we elkaar veilig kunnen uitdagen
Verbeterd teamworkBetere samenwerking en verantwoording om ervoor te zorgen dat dingen goed worden gedaan
Betere relatiesOnze team- en klantrelaties zijn verbeterd door meer begrip en respect voor de opvattingen en ervaringen van anderen
VeerkrachtWe ondersteunen mensen om hun best te doen en de gesprekken te voeren die aanzetten tot reflectie en ontwikkeling

con·ver·sa·tion

zelfstandig naamwoord
een gesprek, vooral informeel, tussen twee of meer mensen, waarin nieuws en ideeën worden uitgewisseld.

We hebben deze cursus ontworpen voor mensen die het druk hebben (zoals wij). We hebben Better Conversations ontwikkeld voor zakenmensen die met anderen moeten samenwerken om hun functie goed uit te kunnen oefenen, maar je zult merken dat je er ook baat van kunt hebben als je het toepast in je persoonlijke leven. 
Onze ervaring leerde ons dat de weg naar betere gesprekken eenvoudig en praktisch moest zijn, anders zou het gewoon niet effectief zijn.  
OnlineGebruiksvriendelijk voor thuiswerkers: doe online mee vanuit huis of kantoor
1 uurModules die passen bij je schema en de flexibiliteit om over te schakelen naar andere beschikbare sessies als je dat nodig hebt
5 modulesInhoud is gestructureerd in licht verteerbare brokken over vijf modules
InteractiefLeer van inzichten in je eigen ervaringen en die van anderen
PraktischOefen tijdens de sessies en pas de vaardigheden onmiddellijk toe op het werk en thuis
BronnenGebruik het cursusmateriaal om uw leerproces te evalueren en erover na te denken
Wat ga je leren?De sessies vormen een mix van instructie en oefening. Je zult merken dat de tijd snel verstrijkt! 
Je kunt tussen de sessies door contact met ons opnemen met eventuele vragen en om wat je hebt geleerd in de praktijk uit te proberen met wat praktisch "veldwerk", als je dat wilt.
Je hebt een computer, een headset of hoofdtelefoon, een microfoon en een internetverbinding nodig. We raden je aan om met ons mee te doen op een rustige plek waar je privacy hebt en geen afleiding.
Module 1: StemmingModule 2: AannamesModule 3: ContextModule 4: Luisteren met nieuwsgierigheidModule 5: Voorbereiden op betere gesprekken

Wat vertellen mensen ons na het volgen van de cursus?

We hebben het programma uitgebreid getest en verfijnd gedurende meerdere jaren. Lees deze beoordelingen van enkele van onze deelnemers:

Peter - MD, Material Handling Equipment"Leren om mijn eigen aannames in twijfel te trekken was echt waardevol, net als leren om echt te begrijpen wat er in een situatie gebeurt voordat je begint te oordelen over wie goed of fout zou kunnen zijn."
Emma - MD, Business Serveert"Alle inzichten die ik opdeed waren verrassend onverwacht en zo simpel. Ik kon ze meteen in de praktijk brengen."
Emilie - Wholesale Business Development Manager, Gezondheidszorg"Door de manier waarop de cursus was georganiseerd, voelde ik me vrij snel open, zelfverzekerd en in staat om ervaringen met mensen te delen."
Robert - Techincal Programma Manager, Financiële Diensten"Sommige vragen die we leerden waren briljant. Ze waren zo krachtig maar zo eenvoudig dat het gemakkelijk was om ze aan mijn tools toe te voegen. Ik kan ze net zo makkelijk gebruiken met de kinderen als met collega's."
Wij zijn geen typische trainers en consultantsWij zijn zakelijke professionals, net als u, die te maken hebben gehad met dezelfde uitdaging in teamcommunicatie als jij. Het enige verschil is dat we een manier hebben gevonden om ermee om te gaan. Snel, effectief en eenvoudig. We hebben ervaringen gehad waarvan we weten dat je je ermee zult identificeren. We weten uit ons onderzoek dat ze wijdverbreid zijn in bedrijven over de hele wereld. Zozeer zelfs dat ze soms aanvoelen als een onontkoombaar feit van het leven. Maar we weten dat verandering mogelijk is en dat is wat ons inspireerde om deze cursus te ontwikkelen.

SIMON COLESFounder and Chair
Better Conversations grew from Simon's need to have clearer communications within his team and with customers. Over 20 years ago, he came across a fledgling group communications approach that enabled communications to happen more effectively with less drama. He took this approach into the heart of his startup technology company. Today that IT company is a stable, mature enterprise. Its success is built on the principles of having Better Conversations every day.

CHANDIMA DUTTONDiretor
Chandima has extensive corporate experience, managing teams to deliver strategy and business critical analysis. She developed an interest in creativity, innovation and resilience along the way. What started out as a side hustle became a new career. Chandima is a coach and facilitator with a background in STEM who knows how to get things done in complex environments. She is Head of People at Simon's company, supporting people to be curious, and to be their unique selves at work.

Get in touch

We'd love to hear from you if you are interested in attending the course

OUR EMAILnoitadnuof.snoitasrevnocretteb%40olleh
OUR PHONE(UK) +44 1344 288630(US) +1 978 865 4333
Better Conversations is based on the pioneering Clean Language work of the late David Grove, and Caitlin Walker’s development of that, Systemic Modelling
CONTACTnoitadnuof.snoitasrevnocretteb%40olleh(UK) +44 1344 288630(US) +1 978 865 4333
Better Conversations FoundationUnit 6, Wokingham Commercial CentreMolly Millars Lane, Wokingham BerkshireRG41 2RF United Kingdom

© Copyright Better Conversations Foundation 2023. All Rights Reserved