Coaching en training voor ondernemers en managers, creatieven en multitalenten

COACHING SESSIES DIE INZICHT GEVEN EN MOGELIJKHEDEN BIEDEN DIE NIET EERDER WERDEN GEZIEN.
Aanbod 1. OPLOSSEN & ONTWIKKELENLaten we jouw probleem bespreken en mogelijk tot een oplossing komen. Laten we kijken naar wat je zou willen dat er gaat gebeuren en denken over hoe het zal zijn als je het bereikt. Nadenken over wat er moet gebeuren om jouw wens werkelijkheid te maken.Een eenmalige sessie kan al voldoende doeltreffend zijn en voor resultaat zal zorgen.
Aanbod 2. VERKENNEN & VERDIEPENDeze coachingsessie is zo ontworpen dat wij jouw vragen en behoeften kunnen begrijpen om tot het best mogelijke resultaat te komen. De sessie zal 90 minuten duren. Je bent daarna in het bezit van een resultaat en een plan. We boeken gegarandeerd vooruitgang bij de allereerste sessie. De coaching is op locatie, meestal bij Het Coachhuis dat goeie locaties heeft door het hele land.Tarieven en voorwaarden worden in gezamenlijk overleg overeengekomen.
Aanbod 3. LEIDERSCHAP & ONDERNEMENDeze coaching sessies zijn ontworpen om je op weg te helpen van waar je nu bent naar waar je wil zijn. Eerste sessie is een intake. De tweede sessie is een Denk-Voorstelling, een analytische opstelling met woorden en papieren die veel inzicht en inspiratie geeft. De derde sessie is een Visuele Opstelling genaamd Clean Space, een 'denk-oefening' en ruimtelijke weergave tegelijk die allerlei inzichten geeft in wat je wil gaan doen. Zodra je dit coaching pakket hebt gekocht, stuur ik je een gedetailleerd persoonlijk profiel om in te vullen. De vierde sessie is onder andere het bespreken en evalueren van de Ondernemers Scan. Je zal belangrijke stappen maken met dit pakket van in totaal vier sessies.
Aanbod 4. VIP MENTOR & COACHING JAARPROGAMMADit mentor- en coaching programma is beperkt tot slechts 10 personen per jaar. VIP-mentorschap is niet voor iedereen weggelegd. Voor dit programma, moet ik weten dat je net zo toegewijd bent aan succes als ik. Laten we in gesprek gaan mocht je interesse hebben en meer willen weten over dit programma. Prijs is op aanvraag.
Door bewezen methodes zoals Symbolisch Modelleren, Clean Language, Voice Dialoque en Systemisch Werken, door ervaring van de coach en de kunst van het vragen, komen zaken aan het licht die perspectief en nieuwe energie geven.
Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.Tarieven en voorwaarden worden in gezamenlijk overleg overeengekomen.Aanleiding en vertrekpunt is de vraag: wat is het dat je wil veranderen?
ONTDEK JE TALENTEN EN GA DOEN WAT BIJ JOU PAST.

Image placeholder

Want to make profit?

Complete the form below

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.